7 juni 2017

Internet en ontwerpers

ARMINIUS Rotterdam

Kickstarter, Instagram & Etsy. Welke kansen biedt het internet voor mijn ontwerppraktijk?

Gratis Tanken buigt zich over deze vraag volgens de Gouden hangmat methode, die twee reflectieformats samenvoegt: het Duitse 'Strategiekreis' en het Amerikaanse 'selfhelpgroup'. Deelnemers zijn allemaal ontwerpers en ze delen vakmatige ervaringen met als doel van elkaar te leren.

Gespreksthema

Het motto van deze keer bevraagd of jij, als ontwerper, succesvol met het internet omgaat. Haal je eruit wat erin zit? Voel je je weleens oud als je niet handig met Insta bent?
Is er verandering in jouw werkwijze gekomen door het internet en welk effect heeft dat op jou? Kan je vlot uit de voeten met Instagram, Kickstarter, de overweldigende beeldcultuur en alle nieuwe verdienmodellen? Of zou je liever de hele dag achter een schetsvel zitten met een scherp potlood in je hand? Hoe ga je om met de druk van de sociale media?

Deelnemen?

Stuur ons gauw een mailtje om je op te geven, we hanteren een maximum van 15 deelnemers.  

 

 
GRATIS TANKEN = een rondetafelgesprek waarbij deelnemers hun visie op tafel leggen over uiteenlopende onderwerpen; met directe of indirecte relatie met design. Perspectieven uit verschillende werelden ontmoeten elkaar: designers, industriëlen, wetenschappers, politici, etc. 'Gratis Tanken' is een vrije gedachtewisseling, waaruit aanbevelingen voortvloeien aan decisions makers.


#6: Internet als kans / mei '17
#5: Design Climate / sept. '11
#4: Gloeilampverbod / mrt. '10
#3: 'Stalen Robbie' / mrt. '10
#2: R'dam Designprijs / okt. '09
#1: Scheepsbouw / okt.'08